Internet sajt Beograda najbolji u kategoriji „Društvo“

/ / Naše vesti

U izboru za 50 najboljih sajtova sa web prostora Srbije, internet portal Grada Beograda na adresi www.beograd.rs se našao po sedmi put. Ove godine izabran je i za pobednika u kategoriji „Društvo“, po izboru računarskog časopisa PC, koji već 13 godina organizuje izbor najboljih domaćih web lokacija.

U obrazloženju Redakcije časopisa PC stoji: „Zvanična prezentacija Beograda često je (s razlogom) bila uvršćena u naš izbor najboljih web mesta. Pratili smo kako napreduje iz meseca u mesec, kako komunicira sa građanima, kako ih obaveštava, odgovara i brine o njima. Iako se funkcionalno nije značajnije menjala, verovatno bi bilo šteta menjati nešto što dobro funkcioniše. Sve što bi Beograđanima ili posetiocima Beograda moglo da bude značajno (bili oni stanovnici, turisti, ili poslovno zainteresovani), možete da nađete ovde, uz lako snalaženje i sistematično održavanje.“

Od kada je 2001. marketing agencija AgitPROP, za potrebe Službe za informisanje Gradske uprave, kreirala Internet prezentaciju Beograda, sajt glavnog grada je osvojio petnaestak domaćih i stranih priznanja.

Opširnije o sajtu Beograda