Uslovi korišćenja

Veb-sajt na adresi agitprop.rs vlasništvo je agencije AgitPROP.

Korišćenjem ovog internet sajta pristajete na uslove i pravila koji su navedeni u daljem tekstu.

Materijale sa ovog sajta ne možete da menjate na bilo koji način, odnosno da ih reprodukujete ili javno prikazujete, izvodite ili distribuirate odnosno na drugi način koristite u javne ili komercijalne svrhe, bez dozvole vlasnika. Zabranjeno je svako korišćenje ovih materijala na bilo kom drugom sajtu bez dozvole vlasnika.

Materijali na ovom sajtu zaštićeni su autorskim pravima i svako neovlašćeno korišćenje može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima.

AgitPROP vas ovlašćuje da pregledate i preuzimate materijale sa ovog sajta samo za vaše lične, nekomercijalne potrebe, pod uslovom da zadržite sva obaveštenja o autorskim pravima i drugim vlasničkim pravima sadržanim u originalnim web stranama sa ovog sajta.

Svi tekstovi i ilustracije na sajtu su samo informativnog karaktera i ne mogu biti predmet bilo kakve obaveze vlasnika sajta prema posetiocima sajta. Materijali objavljeni na ovom sajtu dati su „takvi kakvi jesu“, bez bilo kakvih garancija. AgitPROP ne garantuje za preciznost i potpunost materijala na ovom sajtu i može da izvrši promene u bilo kom trenutku, bez prethodnog obaveštenja.

Možete da napravite veze ka ovom sajtu sa drugih sajtova, ali tako da te veze i sajtovi:
– ne smeju na pogrešan način da predstavljaju odnos sa agencijom AgitPROP,
– ne koriste logotip agencije AgitPROP bez dozvole,
– ne sadrže nešto što bi se moglo protumačiti kao neukusan, uvredljiv ili kontroverzan sadržaj.

© 1993-2024. AgitPROP
Ažurirano septembra 2020.