O agenciji za kreativne digitalne usluge

AgitPROP je marketing, PR i internet agencija nastala 1993. u Beogradu, na ideji da su kreativnost, originalnost, duhovitost i provokativnost bitni sastojci dobrog nastupa na tržištu i u javnosti.

Specijalnosti Agencije su usluge kreativne podrške digitalnoj komunikaciji:

… što bi se na engleskom reklo 3CC: Creative Concept + Content Creation + Creative Consulting.

Agencija pruža kreativne usluge u tri oblasti integrisane komunikacije:

  • MARKETING
    Najveći klijenti: Grad Beograd, RNIDS, EUnet, Radio Index, Ikarbus, Lasta, Delta sport, Perihard, Turistička organizacija Beograda, JKP “Infostan”, GO Zvezdara, GO Voždovac… Osvojeno je nekoliko priznanja UEPS-a za marketing poslove. AgitPROP pored pružanja marketing konsaltinga, kreira i sav potrebni sadržaj za digitalni marketing, content marketing i omnichannel marketing: koncepti, tekstovi, slogani, advertorijali, scenariji… Lazar Bošković, vlasnik i kreativni direktor agencije AgitPROP, našao se u antologiji srpskog marketinga „Svedočanstva o jednom vremenu – o svetu marketinga nekada i sada“, među 88 domaćih i regionalnih marketinških poslenika.
  • PUBLIC RELATIONS
    Najveći klijenti: NIS, Grad Beograd, RNIDS, Turistička organizacija Srbije… Najčešći PR poslovi su: autorski tekstovi, korporativno blogovanje, koncepti i tekstovi PR publikacija, strategije komunikacije, korporativno izdavaštvo (katalozi, izveštaji, monografije…), scenariji promo događaja. Pored osvojenih PRiZnanja iz 2001. i 2005. godine, Lazar Bošković je 2018. osvojio i specijalnu nagradu „Srđan Đurić“, koju DSOJ dodelјuje za izuzetan lični doprinos u oblasti komunikacija.
  • INTERNET
    AgitPROP je radio autorske, producentske i konsultantske poslove na najvećim i najsloženijim domaćim internet projektima. Od 1997. AgitPROP je radio kompletnu produkciju ili samo koncept i tekst ili konsalting i SEO poslove za: RNIDS, Grad Beograd, Predsednik Republike Srbije, Aptaclub, Turistička organizacija Srbije, Turistička organizacija Beograda, JKP “Infostan”, Gradska opština Zvezdara, EUnet, Lasta, Ikarbus… Pogledajte pregled svih internet projekata i osvojenih priznanja za njih tokom više od dve decenije referenci u oblasti Interneta.

Agencija je organizovana tako da zavisno od projektnog zadatka, budžeta i zahteva klijenata, formira namensku ekipu odabranih profesionalaca, za sve potrebne digitalne usluge. Taj pristup nam donosi maksimalnu fleksibilnost i efikasnost, stalno sveže IDEJE KOJE VREDE… (kako tvrdi naš slogan), kao i razumne cene kreativnih usluga.

To je ujedno i „tajna“ našeg opstanka na, blago rečeno, „specifičnom“ srpskom tržištu, kao male, nezavisne, kreativne agencije, već više od 25 godina, a rezultat je:

Kada bismo želeli da budemo neozbiljni, mogli bismo da tvrdimo da smo deo svetskog lanca agencija, jer agencije sa nazivom AGITPROP postoje i u Velikoj Britaniji, SAD-u, Bugarskoj i ko zna gde još… Mi smo mala, nezavisna, efikasna domaća agencija, a sa stranim imenjacima zajednički nam je, izgleda, originalan pristup kreativnim poslovima.


Zanima vas sve ovo šire?
Zatražite ponudu naših kreativnih usluga!