Dva projekta među finalistima za PR nagrade

Dva projekta među finalistima za PR nagrade

Na Konkurs za 16. dodelu Godišnje nagrade Društva Srbije za odnose s javnošću "PRiZnanje 2013." RNIDS je prijavio dva svoja PR projekta iz prethodne godine i oba su se našla u užem izboru od tri finalista u svojim kategorijama. Tradicionalni svečani PRijem povodom dodele "PRiZnanja 2013." najbolјima u PR struci u Srbiji održan je 6. juna.

Projekat "Kampanja za popularizaciju .СРБ domena" bio je među finalistima u kategoriji "PR komunikacija u integrisanim kampanjama". Kampanju RNIDS-a realizovali su: Predrag Milićević kao vođa projekta, kreativni direktor Lazar Bošković (AgitPROP), art direktor Dušan Vojnov (Orange studio), kopirajteri Mladen Vujović (Orange studio) i Lazar Bošković, zatim Dragana Pešić - Lević (Blink) zadužena za komunikaciju sa medijima i Miloje Sekulić (Internet agencija) zadužen za online PR.

Projekat "Teslina vizija Interneta" našao se među finalistima u kategoriji "Komunikacije u neprofitnom sektoru". Autor i vođa projekta "Teslina vizija Interneta" je Lazar Bošković, dizajner Dušan Vojnov (Orange studio), Dragana Pešić - Lević (Blink) bila je zadužena za komunikaciju sa medijima, a kompletnu produkcionu i kreativnu podršku pružio je Nebojša Babić učešćem svoje agencije "Orange studio" i Galerije "Ozon". Podršku projektu je pružio i Muzej Nikole Tesle.

(PREUZETO SA www.rnids.rs)