Naša dva sajta među Top 50 RS Web 2011.

/ / Naše vesti

Časopis „PC Press“ je i ove godine, po 15. put, objavio listu 50 najboljih domaćih web sajtova, među kojima su i dva sajta u čijem kreiranju je učestvovala agencija AgitPROP: www.beograd.rs i www.rnids.rs. Lista TOP 50 RS/YU WEB postoji od 1997. godine i na njoj su se 14 puta našli i sajtovi iz naše produkcije.

U kategoriji „Društvo“ i ove godine je pobedio internet portal Grada Beograda – beograd.rs, što je njegovo deveto pojavljivanje na ovoj prestižnoj listi. I, kao što rekosmo prošle godine: „Iako je dizajniran i programiran još 2006. godine, on je živi dokaz da je na Internetu, ipak, najbitniji – SADRŽAJ.“

Dodeljeno je i specijalno priznanje sajtu Registra nacionalnog internet domena Srbije – rnids.rs, za uspešnu promociju i podršku nacionalnim internet domenima. Lazar Bošković, kreativni direktor agencije AgitPROP, kreirao je koncept sadržaja i tekst prezentacije RNIDS-a.

Kreiranje sadržaja za sajtove složene i obimne strukture predstavlja specijalnost agencije AgitPROP. Sajt RNIDS-a je ujedno i prvi koji je postao dostupan i na ćiriličkom internet domenu – рнидс.срб, a portal Beograda je među prvima koji je registrovao i ćiriličku adresu – београд.срб. Naravno, i agenciju AgitPROP ubuduće možete da pronađete i na adresi агитпроп.срб.

KOMPLETNA LISTA NAGRAĐENIH:
www.pcpress.rs/top50