Predavanje o sadržaju web sajtova u Subotici

U okviru programa Webiz edukacije u Subotici i programa Pitajte.RS, Lazar Bošković (AgitPROP) održao je predavanje na temu: Da sadržaj bude u formi.

Predavanje o sadržaju web sajtova u Subotici

U okviru programa Webiz edukacije u Subotici, RNIDS je 6. novembra organizovao edukativni program "Pitajte.RS" o svemu bitnom za nastup na Internetu. Predavači su bili internet profesionalci: Žarko Ptiček (Ptiček), Vojislav Rodić (Inet), Predrag Milićević (RNIDS), Ivan Ćosić (Plain&Hill), Lazar Bošković (AgitPROP) i Aleksandar Radukin (Homepage).

Program "Pitajte.RS" je bio namenjen vlasnicima malih i srednjih preduzeća, preduzetnicima i pojedincima koji žele da unaprede svoja znanja u oblastima prava, razvoja poslovanja, brendinga, internet marketinga i kreiranja sadržaja i srodnih tema vezanih za nastup na Internetu.Lazar Bošković, vlasnik i kreativni direktor agencije AgitPROP, održao je predavanje na temu "Da sadržaj bude u formi". Predavanje obuhvata preporuke za kreiranje internet sadržaja i to kroz korake do kvalitetnog sajta, faze rada na internet sadržaju, klјučne veštine kreatora sadržaja, osobine dobrog internet sadržaja, savete za pripremu internet sadržaja i najčešće zaboravlјene elemente web sajta.

NAPOMENA: Ukoliko vas zanima predavanje na temu internet sadržaja za vašu firmu ili organizaciju - javite se!