TOS.rs i Beograd.rs među 50 najboljih srpskih sajtova

/ / Naše vesti

Izbor 50 najboljih domaćih web lokacija časopisa PC za 2010. obuhvatio je i dva sajta u čijem kreiranju je učestvovala agencija AgitPROP: www.tos.rs i www.beograd.rs. Lista TOP 50 RS/YU WEB postoji već 14 godina, a na njoj su se 12 puta našli i sajtovi iz naše produkcije.

Novi portal Turističke organizacije Srbije www.tos.rs našao se među najboljima u kategoriji „Sport i (avan)turizam“, što je za godinu dana od njegovog postavljanja već drugo osvojeno priznanje. Lazar Bošković, kreativni direktor agencije AgitPROP, kreirao je koncept sadržaja i tekst turističke prezentacije Srbije.

Internet portal Grada Beograda www.beograd.rs našao se na listi po osmi put, a ove godine je, kao i prethodne, izabran za pobednika u kategoriji „Društvo“. Iako je dizajniran i programiran još 2006. godine, on je živi dokaz da je na Internetu, ipak, najbitniji – sadržaj.

Ono što je zajedničko za oba nagrađena portala je složena i obimna struktura prezentovanih sadržaja – oko 1000 web strana u više jezičkih verzija. Kreiranje sadržaja za sajtove tog profila predstavlja specijalnost agencije AgitPROP.

KOMPLETNA LISTA NAGRAĐENIH:
www.pcpress.rs/top50/top50_2010.asp