Marketinška i PR agencija za kreativne digitalne usluge

AgitPROP je marketing, PR i internet agencija nastala 1993. u Beogradu, na ideji da su kreativnost, originalnost, duhovitost i provokativnost bitni sastojci dobrog nastupa na tržištu i u javnosti.

Specijalnosti Agencije su usluge kreativne podrške digitalnoj komunikaciji, kroz spajanje kreativnosti i tehnologije:

… što bi se na engleskom reklo 3CC: Creative Concept + Content Creation + Creative Consulting.


Najčešći početak rada sa novim klijentima je izrada neke od potrebnih STRATEGIJA (od najjedostavnije do najsloženije): Strategija digitalnog marketinga, Strategija odnosa s javnošću, Strategija digitalne komunikacije, Strategija marketinga ili Strategija komunikacije.


Agencija pruža kreativne usluge u tri oblasti integrisane komunikacije:

Marketing

NAJVEĆI KLIJENTI: Grad Beograd, RNIDS, EUnet, Radio Index, Ikarbus, Lasta, Delta sport, Perihard, Turistička organizacija Beograda, JKP “Infostan”, GO Zvezdara, GO Voždovac…

USLUGE: marketing konsalting, kreiranje sadržaja za digitalni marketing, content marketing i omnichannel marketing: koncepti, tekstovi, slogani, advertorijali, scenariji…

PRIZNANJA: pored nekoliko priznanja UEPS-a, Lazar Bošković, vlasnik i kreativni direktor agencije, našao se i u antologiji srpskog i regionalnog marketinga „Svedočanstva o jednom vremenu – o svetu marketinga nekada i sada“.


Public relations

NAJVEĆI KLIJENTI: NIS, Grad Beograd, RNIDS, EUnet, Turistička organizacija Srbije i JKP „Infostan“…

USLUGE: autorski tekstovi, korporativno blogovanje, koncepti i tekstovi PR publikacija, strategije komunikacije, korporativno izdavaštvo (katalozi, izveštaji, monografije…), scenariji promo događaja.

PRIZNANJA: pored osvojenih PRiZnanja iz 2001. i 2005. godine, Lazar Bošković je 2018. osvojio i specijalnu nagradu „Srđan Đurić“, koju DSOJ dodelјuje za izuzetan lični doprinos u oblasti komunikacija, kao i međunarodno priznanje ProPR Globe Awards 2020.


Internet

NAJVEĆI KLIJENTI: RNIDS, Grad Beograd, Predsednik Republike Srbije, Aptaclub, Turistička organizacija Srbije, Turistička organizacija Beograda, JKP “Infostan”, Gradska opština Zvezdara, EUnet, mCloud, Lasta, Ikarbus…

USLUGE: autorskI, producentski i konsultantski poslovi na najvećim i najsloženijim domaćim internet projektima

PRIZNANJA: preko 25 osvojenih priznanja, tokom više od 25 godina referenci u oblasti interneta.


Niste sigurni šta vam treba za poslovni internet nastup?

Svakako treba da angažujte savetnika za digitalnu komunikaciju koji će da za vaše poslovne potrebe osmisli potrebne planove i/ili strategiju.

Agencija je organizovana tako da zavisno od projektnog zadatka, budžeta i zahteva klijenata, formira namensku ekipu odabranih profesionalaca, za sve potrebne digitalne usluge. Taj pristup nam donosi maksimalnu fleksibilnost i efikasnost, stalno sveže ideje, kao i razumne cene kreativnih usluga.

To je ujedno i „tajna“ našeg opstanka na, blago rečeno, „specifičnom“ srpskom tržištu, kao male, nezavisne, kreativne agencije, već 30 godina, a rezultat je:

Kada bismo želeli da budemo neozbiljni, mogli bismo da tvrdimo da smo deo svetskog lanca agencija, jer agencije sa nazivom AGITPROP postoje i u Velikoj Britaniji, SAD-u, Bugarskoj i ko zna gde još… Mi smo mala, nezavisna, efikasna domaća agencija, a sa stranim imenjacima zajednički nam je, izgleda, originalan pristup kreativnim poslovima.


Zanima vas sve ovo šire?
Zatražite ponudu naših kreativnih usluga!